Ofte stilte spørsmål

Nei, du trenger ikke noe spesiell erfaring, og du trenger ikke «trene deg opp» før du starter hos oss. CrossFit er for alle. Vi tilpasser treningen til ulike nivå.

Nei, du må avtale på forhånd og fylle ut prøvetimeskjema. Det kan gjøres ved å sende en melding via vår Facebookside «CrossFit Nordaførr», eller sende en e-post til post@crossfitnordafoerr.no

Senteret vil være åpent hverdager mellom 09-21. Det er mulig med egentrening utenom åpningstider og i helger, men da trenger du kode til kodelåsen vår.

Det anbefales at egentrening legges utenom gruppetimene, men hvis det ikke er mulig, så bes det om at det tas hensyn til gruppetimene.

Vi benytter bookingsystemet «PushPress Members». Det er en applikasjon som du laster ned. Når du har opprettet bruker, kan du booke deg på timer.

Det er 6 måneders bindingstid, med mindre du har valgt medlemskap «uten binding».

Ønsker du å si opp medlemskapet sender du en skriftlig e-post på post@crossfitnordafoerr.no Det er 2 måneders oppsigelsestid. Oppsigelsestiden løper fra den 1. i hver måned. Hvis du sier opp medlemskapet 20. januar, så vil oppsigelsestiden starte fra 1. februar og ut mars.

Vi oppdaterer vilkår for frysing av medlemskap på nåværende tidspunkt. Dersom du har spørsmål vedrørende frys av medlemskap kontakt oss på e-post post@crossfitnordafoerr.no